Hayen zakenkantoor, onafhankelijk Brocom verzekeringsmakelaar Borgloon


Wij bieden u creatieve, innovatieve en fiscaal uiterst voordelige verzekeringen en deskundig advies inzake leningen, beleggingen en immobiliën. Dit zowel voor particulieren als voor ondernemers, zelfstandigen en bedrijven.

Meer weten

Waarom Hayen als verzekeringsmakelaar?


Verzekeringen zijn een complexe materie. Met onze kennis van zaken en jarenlange ervaring helpen we u om de juiste keuzes te maken.

Ons engagement is heel duidelijk, we respecteren uw wettelijke garanties en we hanteren een strikte gedragscode. Verzekeringen zijn een kwestie van vertrouwen. Het gaat over uw geld, uw patrimonium en zaken die u het nauwst aan het hart liggen: uw gezin, uw woning, uw toekomst.

Meer weten
PRONTO App
Via Pronto kunnen we u op elk ogenblik advies verlenen en verder helpen.

Een probleem op de weg? Schade thuis na een overstroming? Een vraag over een reisverzekering? Onze gratis Pronto-app geeft u duidelijke informatie en brengt u meteen in contact met ons kantoor.
Download de app
Stéphanie, Devid en Fabienne HAYEN

Vragen over uw verzekeringen?


Hebt u vragen over uw verzekeringen, beleggingen, leningen of immobiliën? Wenst u meer informatie over het sluiten van een verzekering, of wil u een afspraak met één van onze medewerkers?

Contacteer ons vrijblijvend en we helpen u graag verder.

Meteen mailen Meteen bellen