Over Hayen


Hayen zakenkantoor heeft sinds 1973 ervaring in de verzekeringssector

Waarmee kunnen we u helpen?

We hebben sinds 1973 ervaring in de verzekeringssector en leveren persoonlijk verzekeringsadvies op maat. Contacteer ons vrijblijvend, we helpen u graag verder.


Wat kunnen wij u bieden?

We bieden volledige verzekeringsoplossingen aan voor particulieren, voor zelfstandigen en vrije beroepen, voor kleine- en middelgrote ondernemingen, voor bedrijven in de verschillende sectoren.

Wij kunnen voor u bemiddelen bij een groot aantal maatschappijen en volgen de hele verzekeringsmarkt. Wij zijn als erkend onafhankelijk kantoor totaal vrij zodat we samen met onze klanten een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod van verzekeringen, leningen en beleggingen.

U heeft een nummer maar u bent nooit een nummer. Al onze klanten kunnen rekenen op zeer persoonlijke service. Zij kennen ons, wij kennen hen, waardoor we beter en sneller kunnen inspelen op hun behoeften.

We helpen u door het bos de bomen te zien. U wordt overstelpt door informatie en steeds meer aanlokkelijke voorstellen maar heeft er moeite mee het kaf van het koren te scheiden? Wij staan klaar om samen het aanbod te vergelijken en geven als professionals betrouwbaar, objectief advies. Zo maakt u op een degelijke basis een vrije en weloverwogen keuze.

Wij zijn 100% onafhankelijk. We kennen het verzekeringsaanbod van de meeste maatschappijen, maar hebben er geen enkele binding mee. Als onafhankelijk adviseur staan we aan uw kant. We zoeken voor u een goede oplossing tegen de beste voorwaarden. Wat goedkoper lijkt, is later misschien een dure oplossing. U wil toch niet te veel betalen?

Bij een schadegeval kan u op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat uw belangen behartigd worden en dat de schaderegeling correct en vlot verloopt. Wij hebben schaderegelings-volmachten bij diverse maatschappijen, zodat dat wij uw schade beter en vlugger kunnen regelen.

We nemen uw lopende contracten meteen over. Uw auto verzekeren bij maatschappij X, Uw brandverzekering bij maatschappij Y, nog andere verzekeringen bij A of Z. Bij ons kan het. Wij nemen ook uw lopende contracten meteen over en passen ze, indien nodig, aan.

Devid HAYEN

Devid HAYEN

Afgevaardigd bestuurder

Immobiliën

Fabienne HAYEN

Fabienne HAYEN

Afgevaardigd bestuurder

Verzekeringen, beleggingen en leningen

Stéphanie HAYEN

Stéphanie HAYEN

Afgevaardigd bestuurder

Verzekeringen, beleggingen, leningen en immobiliën

Bertilla ROCHUS

Bertilla ROCHUS

Klantenadviseur

Administratief bediende