Reisverzekering


Het hele jaar door met een gerust gemoed op vakantie

Wat is een reisverzekering?

Een jaarlijkse medische bijstand die u 24u op 24, 365 dagen per jaar bijstand verleent. Onmiddellijke organisatie van bijstand en overal ter wereld. Voor al uw reizen in het buitenland: verblijven, citytrips, reizen, ...


Waarom een reisverzekering?

Reizen brengt ook risico´s met zich mee en in het buitenland ben je na een ongeval of tegenslag nog hulpelozer dan thuis. Kunnen rekenen op een efficiënte bijstand maakt dan al gauw het verschil tussen een regelrechte ramp of een snel vergeten reisverhaal.

Welke formules van reisverzekeringen bestaan er?

U kunt kiezen tussen tijdelijke contracten of jaarlijkse contracten. Tijdelijke contracten zijn aangewezen wanneer u of één van uw gezinsleden occasioneel naar het buitenland reizen vb. uw oudste zoon gaat met een paar vrienden een weekje op skivakantie, met uw partner een weekje op safari, ... Jaarlijkse contracten kiest u voor een gemakkelijke en volledige oplossing voor uw gezinsleden en/of voor uw voertuigen. Indien u meerdere keren per jaar op vakantie gaat is een jaarformule doorgaans beterkoop dan telkens een tijdelijk contract te onderschrijven.

Op zoek naar verzekeringen voor ondernemers?