Waarom Hayen?


Verzekeringen zijn een kwestie van vertrouwen

Onze kwaliteitsgarantie

Verzekeringen zijn een complexe materie, met onze kennis van zaken en jarenlange ervaring helpen we u om de juiste keuzes te maken. Bovendien is ons engagement heel duidelijk, respecteren we uw wettelijke garanties en hanteren we een strikte gedragscode.


Waarom een Brocom verzekeringsmakelaar?

Verzekeringen zijn een kwestie van vertrouwen. Het gaat over uw geld, uw patrimonium en zaken die u het nauwst aan het hart liggen: uw gezin, uw woning, uw toekomst. Zoiets vertrouwt u niet toe aan een anoniem persoon of aan iemand waarvan u niet weet of hij wel bekwaam is om uw belangen te verdedigen.

De wereld wordt steeds complexer, ook voor alles wat met verzekeringen te maken heeft. U heeft nood aan een specialist die het overzicht behoudt. Zelfs voor eenvoudige producten, erkennen consumentenverenigingen het nut en voordeel van een onafhankelijk tussenpersoon in verzekeringen.

Wat verwacht u van uw verzekeringscontracten?

U verwacht dat uw verzekeringscontracten eenvoudig en volledig zijn, en dat ze regelmatig worden aangepast aan de behoeften van uw gezin. En vooral dat u, als er moeilijkheden zijn, kan rekenen op iemand die u helpt bij het vervullen van de nodige formaliteiten, en dat uw kosten snel en op een billijke en correcte manier worden vergoed.

Goed advies, goed verzekerd

Begrijpt u alle aspecten van de verzekeringen die u worden voorgesteld? Bent u zeker dat u steeds de juiste verzekering kiest, tegen de meest voordelige voorwaarden? Weet u op basis van welke criteria u verzekeringen of verzekeringsmaatschappijen het best vergelijkt?


Hoe kunnen we u helpen?

Als professioneel en onafhankelijk tussenpersoon is Hayen Zakenkantoor de ideale partner om u hierin te begeleiden, ook bij toekomstige veranderingen in uw leven.